Welkom bij Scrap@ChantalsWeb!!

Hoi Allemaal!! Leuk dat jullie even een kijkje komen nemen op mijn website.

Ik heb mijn laatste creaties erop gezet op 11 juni 2011.

Deze site laat zien wat ik zo leuk vind aan Scrapbooken. Ik vertel je wat het is en laat het zien via mijn werkstukken. Ik ben vooral fan van het maken Lay-outs. Deze bladzijden zorgen dat ik de leuke momenten nogmaals beleef en mijn foto's lekker weggewerkt worden. Maar natuurlijk heb ik ook vele voorbeelden van mini albums. Kijk rustig wat rond op mijn site.

Vanaf 2005 geef ik workshops, maar ben hiermee gestopt op 2 juli 2010. Naast mijn baan kost het me toch behoorlijk wat tijd om de workshops te bedenken en voor te bereiden en dit gaat ten koste van mijn eigen scrapwerk en soms zelfs de tijd voor mijn gezin. Maar zeg nooit "nooit". Wie weet of het straks weer gaat kriebelen. Voorlopig houd ik het even bij zelf volgen van workshops en het bijwonen van crops. Ik geniet werkelijk van de tijd die ik nu in het scrappen kan stoppen!!

 

Naar aanleiding van een goed doel heeft Moniek Jannink een LO voor mij gemaakt (WinterEfteling). Ik ben erg fan van haar scrapstijl en dan ook heel blij met de LO. De foto's zijn van de Winter Efteling waar Steven naar toe is geweest met zijn vriendje Rens.

Groetjes Chantal                                                                                      Laatst bijgewerkt op 11 juni 2011